Badrumsrenovering i Lund

Eriksrenovering

Badrumsrenovering

Vem har inte drömt om en kvalitativ och estetiskt tilltagande badrumsrenovering i lägenheten eller villan? Här hos oss på Eriksrenovering, så kan vår personal se till att du får en modern, elegant och prisvänlig badrumsrenovering i Lund eller dess närhet. Med hjälp av våra medarbetare, som har en flerårig erfarenhet inom branschen och faktiskt en allehanda god inblick i de flesta typer av byggnationer, så kan du på ett mycket tillfredsställande sätt erhålla en badrumsrenovering som du alltigenom är nöjd med. Innan vi avslutar vårt arbete hos dig som kund, så frågar vi alltid dig, huruvida du är nöjd eller om du vill att vi finslipar någon detalj. Det kanske är så att du är missnöjd med någonting. I så fall rättar vi helt utan extra kostnad till det som du inte är nöjd med.

ROT-avdrag

Om du inte visste det, så kan det vara bra att veta, att om man är en privatperson, så kan man nyttja det så kallade ROT-avdraget, som ger rätt till 30 procents avdrag på all arbetskostnad. Detta gör att det inte behöver bli så fasligt dyrt att anlita ett byggföretag som vårt. Den här rabatten hanteras via skattsedeln. Om det är någonting angående detta som du är osäker på, så är det bara att du kontaktar oss, så kan våra experter reda ut det som är oklart.

Vi ser fram emot att höra från dig, så att du kan erhålla ett snyggt badrum. Våra experter genomför alla projekt med utgångspunkt på dina behov, förutsättningar och önskemål.